ICT&health World Conference 2024

-
Banner


Stap van 14 t/m 16 mei 2024 in de vernieuwende wereld van de gezondheidszorg. Onder leiding van minister Conny Helder wordt de ICT&health World Conference niet alleen een podium voor de nieuwste technologieën, innovaties en toepassingen in de gezondheidszorg. Het is ook een belangrijke ontmoetingsplaats voor zorgprofessionals, medici, bestuurders, onderzoekers, programmamanagers en IT-experts die gezamenlijk de zorg draaiende houden, zowel nu als in de toekomst! Dit congres biedt een unieke kans om waardevolle ervaringen en onderzoeken te ontdekken, kennis te delen en nieuwe samenwerkingen te verzilveren. Het is de plek waar de fundamenten worden gelegd voor een innovatieve en duurzame gezondheidszorg, gedreven door de mensen die er elke dag voor zorgen dat patiënten de beste zorg krijgen. 

Wat Kun je Verwachten?

  • Meer dan 150 Boeiende sessies: Duik in essentiële onderwerpen, van de rol van AI in de gezondheidszorg tot gegevensuitwisseling en patiëntenparticipatie.
  • Deskundige Presentaties: Leer van wereldbekende experts die prikkelende keynotes verzorgen, onderzoeken en nieuwe ontwikkelingen presenteren
  • Netwerkmogelijkheden: Maak verbinding met een divers publiek, waaronder zorgprofessionals, overheidsfunctionarissen, beleidsmakers, innovators en meer.
  • Verbazingwekkende Innovaties: Bezoek toonaangevende organisaties en ervaar een scala aan verbazingwekkende innovaties en technologieën die er echt toe doen.

Mondiale Samenwerkingsverbanden

Ontdek de waarde van internationale samenwerking bij het vormgeven van de toekomst van de gezondheidszorg en verken de mogelijkheden die de wereld te bieden heeft. Via samenwerkingsverbanden overwinnen we gemeenschappelijke uitdagingen en stimuleren we positieve verandering op wereldschaal.

Wie zou moeten komen? 

Deze conferentie is bedoeld voor mensen in alle lijnen van de gezondheidszorg, leidinggevenden, overheidsfunctionarissen, IT-experts, onderzoekers, vernieuwers, beleidsmakers, onderwijzers, ondernemers, investeerders, patiënten en hun belangenbehartigers, technologieleveranciers, studenten en overige deskundigen in de sector. Het is een platform voor iedereen die gepassioneerd is over het bevorderen van de gezondheidszorg door samenwerking, het willen inzetten van de nieuwste ontwikkelingen en het bijdragen aan de toekomst van de gezondheidszorg.

Sprekers

Klik hier om het volledige programma te bekijken

Locatie: MECC Maastricht, Nederland

Verken Maastricht, een centrum voor baanbrekende gezondheidsinitiatieven, bekend om zijn historische betekenis en levendige cultuur. 

Bron: ICT&Health

‹ Events overview